2007/07/29

Måste busa också!


Ja nu när man har vilat lite måste man busa med allt som rör sig, i detta fall handledsbandet till kameran...svårt att fota då men det här blev rätt bra!

Frukostmys i morse!


Just hanging! Så här mysig är man när man
fått hjälp upp på köksstolen! Svårt att klättra
upp själv ju utan vassa små klor!

God nos?!

Bus bus bus............

2007/07/13

MUSE

Ett av mina favorit band, MUSE, var givetvis en av höjdpunkterna på festivalen.

The Who!


Flaming Lips!

Bra musik och underhållning! Sångaren började konserten med att komma ut på scen, gå in i en stor plast grej som de sen blåste upp till en jättestor boll och kliva ut i pubikhavet. Ett annorlunda stagedive där man slipper att folk rör en! Men de e ju lite galna, notera den stora fjärilen och alien dansarna....ja man fick se många jätte varelser under den spelningen.

Tält platsen!

Så här mysigt hade tältarna det! Okej det brukar faktiskt inte vara gräs där heller efter nåra dagar när det är så mycket folk som går fram och tillbaka hela tiden. Förra festivalen var det 30-35 grader på dagen och skitkallt på nätterna ändå, så jag undrar hur kallt det var under den här festivalen!?

Liten sjö!

Ja det va ju rätt så mycket folk på Roskilde trots allt och rätt många av dem körde dit för att slippa kånka på campinggrejjor, därför var det rätt svårt att hitta en ledig parkeringsplats. De här två bilarn lyckades hitta plats i en liten sjö. misstänker att de ångrade sig rätt snart efter, som tur var så fick de bogserings hjälp sista dagen. Tänk vilken chock man hade fått om man varit på festivalen hela tiden och inte kommit ut förrens sista dagen när man skulle köra hem och såg sin bil så här......undrar hur det ser ut i bilarna inte särskillt rent vatten heller.

Lersjö....

Tur man tog med gummistövlar! Daniel hade inga gummistövlar och de var nästan slut överallt i hans storlek, tillsist hittade vi ett par som passade (sista paret i affären) tur va väl det, han hade ju inte kunnat undvika leran direkt! Eller jo det fanns folk utan stövlar men de hade plast påsar i (eller om) skorna upp över knäna med metervis av tejp om för att inte få in regn och lera i skorna. Vi tyckte det va lättare med stövlar. Det fanns gummistövel försäljare där som tur va, de tjänade bra med kosing tror jag :)

Hem?

Den här vita Dodgen var vårt hem under Roskildes 4 dagar. Man kan ju säga att det var ett bra val, vi slapp bli översvämmade och ivägblåsta i ett litet tält! Man kan se hur taskigt de andra husvagnarna m.m. stog, de flesta fick hjälp av en traktor för att ta sig ut!

2007/07/09

I believe I can fly!

Vi ska inte ta den krångliga omvägen med trappsteg. Det är nog lite roligare detta hållet.

Vissa busar, andra tittar på!

Måste kolla så att han inte tar sönder min leksak!

Säg hej till folket!

Vinkar katter? Tänk om man kunde ligga i någons knä så här och bli ompysslad och myst med hela tiden. De vet inte hur bra de har det!

2007/07/04

Sesam och Moses

Man får ta en del smällar när man är kattunge och vill busa med stora pantern!

Eva fyllde år!

Firade Eva i Söndags, vi e bara lite efter med uppdateringen! Eva är glad ändå!